Antavlan på plats

Äntligen har jag hunnit med att flytta över min antavla till denna nya webbsida från min gamla. Senast jag uppdaterade den på webben var ju 2006, så ett och annat nytt har jag funnit sedan dess. En del rättningar har också kommit med. För så är det ju med släktforskning. Man kan aldrig vara riktigt säker på att allt är rätt och riktigt. Om det är så att du finner något fel så hör gärna av dig.

Jag har också valt att bara ta med en begränsad mängd information, eftersom jag hoppas att du som finner något av intresse ska höra av dig till mig innan du börjar skriva av uppgifterna.

Tryck på fliken Antavla ovan för att komma till den nya antavlan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.